Home page

Despre noi

Flosim in cateva cuvinte

Orice constructie este un organism complex, format din elemente diverse care interacţionează intre ele in modul cel mai eficient posibil. Acesta este motivul pentru care avem o gandire de ansamblu si nu gandim in produse.

Fiind unul din liderii bacauani in materie de tamplarie pvc, avand o activitate orientata catre client inca din anul 1995, in prezent ne identificam cu satisfacerea clientului in materie de „totul pentru casa”. FLOSIM înseamnă performanţă, calitate, confort.

În diversitatea sortimentului nostru găsiţi tehnologia potrivită pentru orice constructie.

Experienta acumulata de-a lungul anilor este folosita in favoarea clientilor nostrii, pentru a gasi si implementa cele mai complete si inteligente solutii, orientate catre economie si ecologie, functionalitate optima si design inovator, siguranta si confortul caminului dumneavoastra.


Cautam distribuitori si dealeri atat in Romania cat si in in afara tarii ! Va rugam sa ne contactati daca sunteti interesati sa colaborati cu noi.


“Pentru atingerea misiunii si îndeplinerea viziunii noastre, suntem hotarâti sa nu facem nici o clipa rabat de la valorile ce ne definesc: - Siguranta nu va fi compromisa sub nicio forma si în nicio circumstanta. - Lucrul si comunicarea în echipa sunt fundatia succesului nostru. Iata de ce angajam doar profesionisti în domeniul constructiilor, recomandati de un portofoliu corespunzator standardelor noastre de calitate. - Nu vom promite ceea ce nu putem efectua si vom lucra împreuna cu clientul pentru a realiza un profil cât mai clar al dorintelor sale. - Suntem dedicati mentinerii unui nivel cât mai ridicat al calitatii în relatiile cu clientii, angajatii si partenerii strategici. ”
Flosim Impex Bacau

Va prezentam in continuare cateva filmari din halele noastre de productie: