Home page

Protectie solara

Flosim - Fereastra TA!...de calitate

Pentru a vă bucura de un cămin plăcut şi stilat, Flosim vă oferă o gamă variată de soluţii pentru întărirea barierelor zonei dumneavoastră de confort în faţa razelor solare prea puternice.

Fie că alegeţi soluţii clasice ca draperiile şi perdelele, fie ca preferaţi modernele Panello sau romanticele jaluzele romane, produsele de protecţie solară Flosim satisfac orice gusturi şi posibilităţi şi se pot adapta oricarui stil de locuinţă.

În completarea produselor de protecţie solară, Flosim asigură servicii complete: consiliere, măsurători, montaj şi coaserea în ateliere proprii.


Jaluzele interioare

Atât acasă cât şi la birou, jaluzelele sunt o alternativă comodă şi eficientă pentru confortul şi intimitatea căminului. Flosim oferă o gamă largă de jaluzele verticale şi orizontale pentru orice cămin, într-o varietate de ţesături şi culori care asigură nivelul dorit de protecţie faţă de căldură şi lumină.

Jaluzelele orizontale sunt produse din aluminiu de import, de o calitate excepţională, şi asigură un finisaj complet pentru lucrările de amenajări interioare. Lamelele sunt realizate din lemn sau bandă de aluminiu de 16 mm, 25 mm, 35 mm sau 50 mm lăţime, în toată gama de culori.

Jaluzelele verticale asigură stabilirea unghiului dorit de vizibilitate sau, la nevoie, obturarea completă pentru a proteja intimitatea căminului.

Lamelele textile sunt impregnate cu poliuretan, sunt din poliester sau fibră de sticlă, ceea ce le asigură ţinuta, o durabilitate şi o excelentă rezistenţă la umiditate şi praf. Nenumăratele posibilităţi de montare fac jaluzelele Flosim adaptabile oricărei situaţii. Culorile folosite sunt durabile şi rezistente în faţa expunerilor prelungite la lumina solară intensă şi la căldură.

Pentru confortul dumneavoastră, jaluzelele pot fi acţionate cu motor şi comandate cu telecomanda.


Rollo

Jaluzelele tip rulou pot schimba înfăţişarea şi ambianţa unei încăperi, creând o atmosferă intimă unui dormitor sau una sobră unui birou. În colecţia noastră de ţesături veţi găsi culori vii, placute şi odihnitoare.

Controlul ridicării şi coborârii jaluzelei se realizează cu şnurul lateral, cu un minim de efort datorită sistemului de activare simplu şi funcţional.


Plisse

Jaluzelele plisse sunt cele mai noi produse în domeniul protecţiei solare pentru ferestre şi înlocuiesc cu succes jaluzelele orizontale din aluminiu sau jaluzelele orizontale din PVC. Sunt confecţionate din material textil şi se mai numesc şi jaluzele orizontale plisate. Se strâng prin pliere, precum un acordeon.

Jaluzelele plisse au calitatea de a îndulci lumina zilei fără a împiedica pătrunderea ei, creând delicate efecte de culoare în funcţie de materialul şi nuanţa alese. Tot în funcţie de aceste variabile, ele pot să umbrească sau nu interiorul încăperii.

Caracteristici

• Compoziţia poate fi: poliester, poliester acoperit cu răşină, bumbac acoperit cu răşină, trevira CS; 
• diferite materiale cu diverse culori; 
• lăţimi maxime: 1500-2400 mm (în funcţie de material);
• modalităţi de prindere: tavan, perete, tâmplărie; 
• opţional: fixare la baza cu pinteni, fixare pe lateral cu şnur textil.


Panello

Jaluzelele de tip Panello sunt compuse dintr-o serie de fâşii de material textil care culisează pe o garnisă. Un produs modern, se poate folosi atât pentru a acoperi vitrinele de o dimensiune considerabilă şi de a proteja împotriva privirilor indiscrete, cât şi pentru a delimita anumite spaţii din interiorul locuinţei sau din birou. Poziţia panelului poate fi oricând modificată, atât manual cât şi cu acţionare electrică, prin telecomandă.


Perdele şi draperii

Perdelele sunt accesorii menite să dea valoare luminii care pătrunde în casă, creând, în funcţie de gusturile fiecărui client, o atmosferă "dulce" sau "sobră".

Pentru draperii, ţesăturile celebre care dau prima nota de calitate a interioarelor sunt taftaua, inul şi cânepa, care se potrivesc foarte bine cu organza şi mătasea perdelelor.

Un plus de eleganţă şi stil este conferit perdelelor de către aplicarea rejanselor, un accesoriu definitoriu şi disponibil într-o gamă diversă de modele.

Pasmanteriile sunt un alt accesoriu de efect, ce poate schimba stilul unei draperii, conferind interioarelor o cu totul altă personalitate.


Jaluzele romane

Unul dintre cele mai moderne şi elegante accesorii pentru locuinţa dumneavoastră, jaluzelele romane sunt asemănătoare celor de tip rulou, dar au în plus falduri ce dau un aspect rafinat încăperii. Ele se pretează la orice tip de decor: clasic, modern sau romantic. Gama de materiale şi culori permite numeroase moduri de personalizare a căminului, în timp ce faldurile şi modalitatea de ridicare în valuri conferă căldura şi intimitate încăperii.

Jaluzelele romane sunt disponibile în două variante:
• cu baghete amplasate la distanţe egale şi strângere regulata de tip pachet sau în formă de dreptunghi
• fără baghete, cu strângere neuniforma

Jaluzelele romane pot fi acţionate cu şnur, blocator sau cu motor. Foarte uşor de întreţinut, prin detaşarea ţesăturii de şină jaluzelele se pot spăla, călca şi aşeza la loc cu eforturi minime. În cazul variantei cu baghete, acestea se pot scoate înainte de spălare din buzunarele de pe spatele jaluzelelor.


Copertine

Copertinele conferă locuinţei un aspect unic. Ele sunt realizate pe o structură pliabilă de aluminiu şi oţel şi sunt acoperite cu material textil impregnat, având o permeabilitate sporită la apă, rezistenţă la grăsimi, uleiuri, precum şi la praf şi agenţi termici.

Copertinele Flosim cu braţ articulat sunt disponibile în două variante:
• Basculante - ideale pentru acoperirea suprafeţelor medii şi cel mai des folosite pentru ferestre. Copertinele cu braţ basculant protejează la exterior cadrul şi rama ferestrei, iar la interior mobila, covoarele şi tapetul. Axul se poate roti în plan orizontal până la tragerea completă a copertinei.
• Extensibile - ideale pentru terase, curţi interioare sau alte zone care solicită acoperire fără a deranja circulaţia pe dedesubt sau unde o copertină cu braţ basculant nu poate fi montată.

Acţionarea se face manual sau electric, cu întrerupător sau telecomandă. Pentru standurile mobile, expoziţii sau terase, copertinele se pot monta pe structuri metalice în două etape. În partea superioară este prevăzut un acoperiş protector metalic pentru a proteja materialul textil pe perioade lungi de nefolosire.

Copertinele prezintă posibilitatea de echipare cu senzori de vânt şi de ploaie. 

Tags: , , , ,

Alte produse